Extensie van Kaspersky Password Manager

Met Kaspersky Password Manager kunt u extensies voor uw browsers installeren om het invullen van online formulieren te automatiseren. Als de Kaspersky Password Manager-extensie is geïnstalleerd, wordt het pictogram weergegeven in de werkbalk van de browser. Kaspersky Password Manager detecteert online formulieren op websites en geeft het pictogram weer naast velden waarvoor de extensie een actie kan uitvoeren.

Complete lijst met functies van extensie

Als u de Kaspersky Password Manager-extensie installeert, worden de gegevens die u in online formulieren invult opgeslagen en bij uw volgende bezoek automatisch ingevuld. U kunt automatisch opslaan en automatisch invullen inschakelen voor wachtwoorden, adressen en bankpassen. Klikken op het applicatiepictogram pictogram opent het extensiemenu.

Via het menu van de extensie kunt u het volgende doen:

Beperkte functionaliteit van de extensie

Voor Microsoft Edge kunt u de Kaspersky Password Manager-extensie installeren zonder desktopprogramma. De installatie voor andere browsers wordt niet ondersteund.

Als u de Kaspersky Password Manager-extensie voor Microsoft Edge installeert op de computer maar het programma niet, is de functionaliteit van de extensie beperkt. Dan kunt u bijvoorbeeld alleen de wachtwoordgenerator gebruiken en kunt u wachtwoorden pas automatisch laten opslaan of invullen wanneer u Kaspersky Password Manager hebt geïnstalleerd.